Szurkoljon a teraszon, kivetítő vászon előtt.

Védelem a széltől, rovaroktól, árnyékolás, belátásgátlás és focimeccs nagyképernyőn, sörfröccsenés-álló bútorok – ezt nyújtják ZIP screenjeink és strapabíró kültéri bútoraink 

Képzeljen el egy teraszt, ahol nappal védve van a széltől, esőtől, rovaroktól, rejtve marad a kíváncsi tekintetektől, és mindehhez kellemes árnyék, hőmérséklet is társul. És ha azt mondjuk, hogy ilyen környezetben, gondtalanul élvezheti az Eb-selejtezőket, Forma-1-es nagydíjakat, szuperkupákat, zavartalanul, a barátaival együtt a saját teraszán?

Az esztétikus megjelenésű, hi-tech funkciókkal felszerelt ZIP screen az oldalsó csatornákba rejtett, egyedi szövetvezető technológiája révén kifejezetten modern, esztétikus, tartós, praktikus és nagy rugalmasságot biztosító szerkezet, kültéri és beltéri lakóterekhez egyaránt. A rendszer éttermek, teraszok, erkélyek fokozott funkcionalitása érdekében, akár magán, akár kereskedelmi célokra is integrálható. Egyszerű és stílusos kialakításának, valamint a széles szín- és szövetválasztéknak köszönhetően új vagy meglévő épületekbe és SOLLIS Outdoor Living pergolarendszerekbe is beépíthető. Választható szövetsűrűségének köszönhetően akár 100%-ban kizárja a fényt, fehér színben kérve tökéletes vetítővászonként szolgálhat.

Kilöttyent a sör? A gyerek sáros lábbal ugrál a kanapén? A gólörömben felborult a popcornos tál? Semmi gond! Strapabíró, premium kültéri bútoraink ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek a bútorok kifejezetten arra vannak tervezve, hogy bírják a napfényt, esőt, szélt, valamint más külső hatásokat. A Life és 4 Seasons Outdoor márkák kiváló
 minőségű bútorai nagyszerű választás lehetnek azok számára, akik szeretnének hosszú távon élvezni a kültéri teret, anélkül hogy folyamatosan aggódniuk kellene a bútorok állapota miatt. A strapabíró kültéri bútorok széles választékban elérhetők, így könnyen találhat olyat stílusban és méretben, amely megfelel az ízlésénék és az igényeinek. 

Önnek nem kell mást tennie, mint gondoskodni a frissítő italokról és üdítő falatokról és áthívni a barátokat. 

Jó szurkolást!