Stratégiai partnereink.

Élet a kertben

Tegye még vonzóbbá a kertjét vagy munkahelye kültéri területét, és rendezkedjen be a szabadban is a maximális kényelemre! Megfelelő kiegészítőkkel a terasz nappaliként, konyhaként, pihenőhelyként vagy akár munkaállomásként is funkcionálhat. Főzzön, szaunázzon, csobbanjon, lássa vendégül ügyfeleit vagy csak helyezkedjen kényelembe a teraszon, és élvezze az életet a szabad ég alatt, védve az időjárás viszontagságaitól, a szomszédok tekintetétől vagy akár a kellemetlen rovaroktól. Nálunk szinte mindent megtalál, amivel a nyitott terekben is kellemesebbé, praktikusabbá és hangulatosabbá teheti a mindennapokat.

Brustor B-300

VAUNI biokandalló

VAUNI bitkandalló

Kézzel készült svéd design. Kiemelkedő fűtőteljesítmény, egyedi szín- és formavilág jellemzi. Kedvünk szerint helyezhetjük el a VAUNI termékeit a lakásban, a teraszon, a kertben. Üzemanyaga bioetanol, mely 100%-ig tiszta, károsanyag kibocsátásmentes égési folyamatot eredményez. A termékek megtekinthetők bemutatóparkunkban.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.nanohouse.hu

Kerti bútorok

LIFE Outdoor Living

Minden a kényelemről és a kiegyensúlyozott és kifinomult formatervezésről szól. A LIFE több mint 25 éve egyesíti a tapasztalatot és az alkotást, hogy csodálatos kültéri bútorkollekciókat hozzon létre. Minden egyes bútor a mi felügyeletünk alatt készül, ami kiemeli és leköveti a LIFE stílusát. A veleszületett egyszerűségtől az egyenes vonalakig: minden kollekció kényelmes, funkcionalitását tekintve könnyen kezelhető. A gyártás minden lépését gondosan teszteljük a tartósság és a minőség szempontjából, hogy így garantáljuk a kiváló minőségű anyagokból gyártott és precízen összeszerelt legjobb kerti bútorokat.

LIFE katalógus

4 Seasons Outdoor kerti bútorok

A 4 SEASONS OUTDOOR kollekcióját a különleges, innovatív, időtlen és sokszor meglepő részletek jellemzik. A holland cég dizájnereit a magas minőség, a nagyszerű kényelem és a minden időjárási viszonyoknak ellenálló kültéri bútorok tervezése vezérli.

Kitűnő dizájn és magas minőség: a 4SO saját csapat alkotja és fejleszti a bútorokat a lehető legnagyobb figyelemmel a kényelemre és tartósságra, legyen az egy kényelmes karfa, egy különleges láb vagy a meglepő színkombinációk. A fonott bútorok átlagosan 3 nap alatt készülnek el: mind kézzel, egyedileg. Minőség, kézművesség és a dizájn szeretete a három legfontosabb összetevője a 4SO kültéri bútorainak.

4 Seasons Outdoor katalógus

Még több információ

CorTárs corten

A szép kert harmóniát visz rohanó életünkbe, pihenést és feltöltődést ígér. Értékes étidőt. Kerttervezőként fontos számunkra, hogy gondosan tervezett és megépített kertjeinkben magas minőségű anyagok kerüljenek felhasználásra. Ezért irányult figyelmünk a kortárs (kert)építészetben külföldön széleskörűen használt corten acélra. Patinájával időtlenséget közvetít. Meleg földszíneinek köszönhetően egyaránt illeszkedik modern és klasszikus stílusú környezetbe. Minimális gondoskodást igényel, környezettudatos, hosszú távon problémamentes díszítést ad.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.cortars.hu

ÖÖD szauna

ÖÖD szauna

Hogy miért szeretjük az ÖÖD szaunát? Mert az ÖÖD szauna egy prémium, stílusos wellness tér, melyet pihenésre terveztek és fejlesztettek ki. Az ÖÖD házak védjegye az egyedi, nagy fényvisszaverő üvegfelület, aminek eredményeként teljesen beleolvadnak a környezetükbe. Teszik mindezt az elegancia és az egyszerűség mellett a maguk meghökkentő módján.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.nanohouse.hu

Jakuzzi

Jakuzzi

Mi a titka a jakuzzinak, más néven pezsgőfürdőnek? A medence vizébe juttatott levegő hatására gyengébb-erősebb vízsugarak masszírozzák át az egész testünket, ellazítva az izmainkat, serkentve a vérkeringésünket, elősegítve bőrünk regenerálódását, összességében mégis nyugtatóan hatva az egész szervezetünkre. Válasszon Ön is jakuzzit a testi, lelki feltöltődéshez és a teljes kikapcsolódáshoz!

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: jakuzzipark.hu

WPC termékek

WPC termékek

A prémium tömör WPC (wood-plastic composite) három komponens – fa, minőségi HDPE polimer (High Density Polyethylen) és ragasztóanyag – felhasználásával gyártott, elsősorban kültéri termékekhez használt, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készített anyag. Külsőre úgy néz ki, mint a fa, de nem igényel semmilyen kezelést. Hosszú távon megőrzi eredeti minőségét, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Csúszásmentes, és a fával ellentétben szálkamentes. Színe állandó, megjelenése esztétikus, tapintása ugyanolyan kellemes, mint a fáé.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: parkettandwpc.hu

Medence

Medence

A medence a kert legszebb dísze, mely funkciója és látványa révén is önfeledt kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. Különböző gépészeti kiegészítésekkel a fürdőző szezon tavasztól őszig tarthat. A polipropilén (műanyag) medencék kedvező áruk ellenére is hosszú életűek. Az épített, fóliás medencék pedig egy életre szólnak. Engedjen a csábításnak, és csobbanjon a szabad ég alatt, akár minden nap!

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.premiummedence.hu

Műfű / Holland pázsit

Holland pázsit

Teremtse meg a természetközeli élményt és hangulatot, nemcsak otthon, hanem a munkahelyén is! A Holland Pázsit/Műfű teljesen újjávarázsolja és zölddé teszi az irodaházak teraszait, belső udvarait, előkertjeit vagy akár belső terét. A Holland Pázsittal, mely nem igényel gondozást, szép és kellemes munkahelyi környezetet teremthet, és minden további költséget, időt és energiát megtakaríthat.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: hollandpazsit.hu

Betonelemek és grillkonyhák

Kültéren is számtalan lehetőség nyílik a design betontermékek felhasználására. Kerti tipegő, csúszásgátló felülettel ellátott medenceszegély a kertek, udvarok biztonságos közlekedését, használatát segítik. A virágládák és a betonmagasbgyások a növények tárolásán felül a kert megépítésében válnak hasznunkra. Betonpárkány, kerítésfedő kövek használatával a házunk nagyobb harmóniába kerül. Az egyedi beton grillkonyhát pedig kifejezetten a kerti sütögetést kedvelőknek fejlesztettük.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.concratestyle.com