Stratégiai partnereink.

Élet a kertben

Tegye még vonzóbbá a kertjét vagy munkahelye kültéri területét, és rendezkedjen be a szabadban is a maximális kényelemre! Megfelelő kiegészítőkkel a terasz nappaliként, konyhaként, pihenőhelyként vagy akár munkaállomásként is funkcionálhat. Főzzön, szaunázzon, csobbanjon, lássa vendégül ügyfeleit vagy csak helyezkedjen kényelembe a teraszon, és élvezze az életet a szabad ég alatt, védve az időjárás viszontagságaitól, a szomszédok tekintetétől vagy akár a kellemetlen rovaroktól. Nálunk szinte mindent megtalál, amivel a nyitott terekben is kellemesebbé, praktikusabbá és hangulatosabbá teheti a mindennapokat.

Brustor B-300

Grillkészülékek

Grill

Az ételek nyílt lángon sütése az emberiség ősi találmánya, mely megalapozta a modern grillezési technikákat. Erős, igényes kialakítású és szuperhatékony készülékeinkkel a grillezés minden perce élmény. Jöjjön és fedezze fel velünk a gasztronómia és technológia fúziójának nagyágyúit: fatüzelésű, faszéntüzelésű, valamint gázüzemű grilljeinket és a tökéletes végeredményhez elengedhetetlen kiegészítőket. Készülékeink segítségével bátran teret adhat az Önben rejlő séfnek, hogy minden sütés felejthetetlen élménnyé váljon.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.grillpark.hu

Kertibútorok

Kertibútorok

Széles választékunkban olasz, spanyol és skandináv dizájnerek díjnyertes munkái, a legfrissebb trendeket követő kerti bútorok és klasszikus kerti garnitúrák szerepelnek. A stíluson túl kiemelt figyelmet kapott a kényelem és az időtállóság. Válogasson a könnyen karbantartható, gondozást nem igénylő, akár négy évszakos termékek közül!

Kínálatunkat keresse az alábbi weboldalakon:

premiumkertibutor.hu
gardenlifeoutdoor.hu

Fürdődézsák

Kényeztesse magát és családját rendszeresen a wellness élményével az otthonában! Barátainak is életreszóló élményt szerezhet egy jótékony hatású dézsafürdővel, évszaktól függetlenül. Élvezzék együtt a pattogó tűz, a természetes anyagok és a szabad levegő páratlan harmóniáját. Hagyják, hogy magával ragadja önöket a szabadság és gondtalanság érzése. Dézsáink kiváló minőségű anyagokból, az időtállóság és egyszerű használat jegyében készültek. Csupán minimális tisztítást és karbantartást igényelnek, hiszen a fürdéshez használt só természetes módon tisztítja a vizet, így annak cseréjét elég akár évente egyszer elvégezni.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.kadarmester.hu

Szauna, infraszauna

Szauna, infraszauna

Kapcsolódjon ki és regenerálódjon szaunáink, infraszaunáink segítségével, melyek élénkítő hatásuk mellett segítenek az immunrendszer erősítésében, a stressz oldásában, az alakformálásban és a szervezet méregtelenítésében. Telepítésük rendkívül egyszerű, nem igényel nagy átalakítást. Hálózati feszültségről üzemeltethetők, a közhiedelemmel ellentétben alacsony energiafogyasztással.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: infraszauna.hu

Jakuzzi

Jakuzzi

Mi a titka a jakuzzinak, más néven pezsgőfürdőnek? A medence vizébe juttatott levegő hatására gyengébb-erősebb vízsugarak masszírozzák át az egész testünket, ellazítva az izmainkat, serkentve a vérkeringésünket, elősegítve bőrünk regenerálódását, összességében mégis nyugtatóan hatva az egész szervezetünkre. Válasszon Ön is jakuzzit a testi, lelki feltöltődéshez és a teljes kikapcsolódáshoz!

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: jakuzzipark.hu

WPC termékek

WPC termékek

A prémium tömör WPC (wood-plastic composite) három komponens – fa, minőségi HDPE polimer (High Density Polyethylen) és ragasztóanyag – felhasználásával gyártott, elsősorban kültéri termékekhez használt, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készített anyag. Külsőre úgy néz ki, mint a fa, de nem igényel semmilyen kezelést. Hosszú távon megőrzi eredeti minőségét, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Csúszásmentes, és a fával ellentétben szálkamentes. Színe állandó, megjelenése esztétikus, tapintása ugyanolyan kellemes, mint a fáé.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: parkettandwpc.hu

Medence

Medence

A medence a kert legszebb dísze, mely funkciója és látványa révén is önfeledt kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. Különböző gépészeti kiegészítésekkel a fürdőző szezon tavasztól őszig tarthat. A polipropilén (műanyag) medencék kedvező áruk ellenére is hosszú életűek. Az épített, fóliás medencék pedig egy életre szólnak. Engedjen a csábításnak, és csobbanjon a szabad ég alatt, akár minden nap!

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: www.premiummedence.hu

Műfű / Holland pázsit

Holland pázsit

Teremtse meg a természetközeli élményt és hangulatot, nemcsak otthon, hanem a munkahelyén is! A Holland Pázsit/Műfű teljesen újjávarázsolja és zölddé teszi az irodaházak teraszait, belső udvarait, előkertjeit vagy akár belső terét. A Holland Pázsittal, mely nem igényel gondozást, szép és kellemes munkahelyi környezetet teremthet, és minden további költséget, időt és energiát megtakaríthat.

Kéressen minket kérdésével vagy látogassa meg stratégiai partnerünk weboldalát: hollandpazsit.hu