Napvitorlák.

BEMUTATKOZIK A SOLIDAY

A SOLIDAY osztrák napvitorla és kültéri függöny magyarországi forgalmazója az idei szezontól a Sollis PergolaPark.

Az árnyékoló-vitorlák úttörőjeként a SOLIDAY az alapítástól  kezdve nagy figyelmet fordított az anyagok tervezésének, funkcionalitásának és minőségének. Évtizedes tapasztalata és következetes innovációja révén a SOLIDAY olyan szabadalmakat tudott kifejleszteni, amelyek úttörőek voltak az egész napvitorla iparág  számára. A SOLIDAY úttörőként elsőként alkalmazta a vertikálisan állítható magasságú tartóoszlopot napvitorla-rendszereinél, ami lehetővé teszi a megfelelő és folyamatos árnyékolást a lemenő nap fényében is. A legfontosabb innovációjuk a szabadalmaztatott terhelésfüggő feszítési technológia, amivel az automata, SOLIDAY C típusú modell kiengedett napvitorlája seven és viharos szélben sem rongálódik vagy okoz balesetet. Ez a teleszkópos működésű pillér-technológia rendkívül rugalmassá teszi a vitorlák feszítését: egy-egy nagyobb széllökésben például lazítja a feszítőkötelet, ezzel engedi, hogy belekapjon a szél a vitorlába, majd a széllökést követően egyből visszafeszíti alapállásba, megelőzve a tartórendszer károsodását.

A vitorlák összeköthetőek a különféle okosotthonokkal is, így további szabályozásra, kényelmi funkciókra is lehetőség nyílik. 

A SOLIDAY C és M típusú napvitorlák eltérnek a klasszikus fixen kifeszített árnyékolóktól, mert egy központi tengelyre tekerednek fel, illetve le. Rögzíthetők oszlopokon vagy oszlopokon és fali konzolokon.

Termékeink

SOLIDAY M

Légies kialakítással és rendkívül változatos telepítési lehetőségekkel rendelkező, pillanatok alatt fel- és kitekerhető, valamint bármely helyzetben rögzíthető vitorlarendszer. Az átlós tengely elegáns kialakítású és akár 13 m hosszával lenyűgöző díszévé válik kertjének. A SOLIDAY M fel van szerelve az autorelease biztonsági csomaggal, és opcionálisan magasságállítással és kötélfék funkcióval is kapható.

Mérettartományok: 3×3 m-től 8×8 m-ig terjed, nem téglalap forma esetén 10×6 m is rendelhető. 

SOLIDAY C

A teljesen automatikus SOLIDAY C elhúzható napvitorla termékcsaládunk csúcsmodellje. Szél- és napérzékelőkkel felszerelve biztosítja a vitorlarendszer független, önszabályozó vezérlését, és ezáltal maximális biztonságot nyújt még az Ön távollétében is. Az átlósan gördülő SOLIDAY C a dinamikus vitorlafeszítés új, szabadalmaztatott technológiáján alapul. A hirtelen terheléseket, pl. erős széllökéseket vagy extrém esőzéseket a napvitorla tompítja, amelynek teleszkópos pillére mindig akkora erővel feszíti a vitorlát, amennyire szükséges. A dinamikus vitorlafeszítés a garanciája annak, hogy a SOLIDAY C – megfelelő tervezés mellett – mind nap-, mind esővédelmi rendszerként egyaránt funkcionál.

Mérettartományok: 3×3 m-től 8,5×7,6 m-ig terjed, nem téglalap forma esetén 10×7 m is rendelhető.

A VITORLA ANYAGA

Vízzáró vagy áteresztő. Az áteresztő szövet esetén a levegő kevésbé reked meg a lazább szövésű anyag miatt, ezért homokozó és rossz szellőző képességű területek esetén javasoljuk. A napvitorla szövetét oly módon tervezték, hogy nem csak 100%-ban napzárást biztosít, hanem akár 2000 mm-ig kiemelkedő vízállósággal is rendelkezik. Színválaszték a vízzáró Nano szövet esetén 34 féle szín, míg a légáteresztő Austronet 950-es szövet esetén 16 féle szín érhető el.

 

ÁRAZÁSI PÉLDÁK

Automata, 5×6 m-es, 4 db alumínium oszlopos szerkezet magasságállítás nélkül, beszerelési költséggel együtt nettó 12 600 EUR.

Manuális, 5×6 m-es, 4 db alumínium oszlopos szerkezet, magasságállítással, beszerelési költséggel együtt nettó 7 700 EUR.

 

VÁLLALT TELEPÍTÉSI IDŐ

Szerződéskötéstől számított 6-8 hét.

 

RÓMAI ROLÓK

KÜLTÉRI FÜGGÖNYÖK

Katalógus

Kérje ingyenes ajánlatunkat!