Beépített hősugárzóval a hűvös nyári napokért.

Az időjárás gyakran szeszélyes: a kellemesen meleg nyári napsugarak gyakran gyorsan sötét felhőkké válnak. Szeretné élvezni teraszát minden időben, még a hűvösebb napokon is? Az aluminium pergoláink erre tökéletes megoldást jelentenek! Extra felszereltségként kérhető beépített, infravörös hősugárzóinknak köszönhetően a meleg tovább megmarad a tető alatt, minimális hőveszteség mellett.

Az infravörös hősugárzóink jellemzője, hogy – a hagyományos fűtéssel ellentétben –, a levegő helyett az elektromos energiát alakítják át infravörös sugárzássá. Az infravörös sugárzás elsődlegesen nem a levegőt melegíti fel, hanem célzottan az ott tartózkodó élőlényeket, tárgyakat, amelyekről az infravörös sugárzás visszaverődik. Csakúgy, mint ahogyan a nap melegíti a Földet. Ebből következik, hogy az így felmelegített falaknak, bútoroknak és persze a saját testmelegünknek köszönhetően kellemes hőérzet alakul ki. Előnye, hogy igen költséghatékony, a hőérzet pedig lényegesen jobb, mint olyan fűtési megoldások esetén, ahol a levegőt kell felmelegíteni annak érdekében, hogy meleget tapasztaljunk. (Forrás: heat4all.hu) 

Kandalló a teraszon?

A Vauni biokandallói pontosan oda helyezhetők, ahová Ön megálmodja. A bioetanollal működő kandallók hőteljesítménye 2-3 kW, amelynek köszönhetően kellemes meleget biztosítanak anélkül, hogy túlságosan felforrósítanák a nappalinkat, vagy akár a teraszunkat. Mindezt biztonságos és környezetbarát módon. Az égési folyamat teljesen tiszta, a használat során csak kis mennyiségű szén-dioxid és vízgőz keletkezik – akárcsak a levegőben, amit kilélegzünk. Ezek az egyedi formatervezésű kandallók ötvözik a jövőbe mutató esztétikát és a technológiai innovációt. Töltse a szabadban az utolsó nyári estéket, kuporodjon a tűz elé egy jó könyvvel, vagy hívja át barátait és élvezze biokandallónk kellemes melegét, a harmóniát és az együttlét varázsát!